Image Image Image Image Image Image Image Image Image

De Café Top 100

17 november 2015 | Door |

Een diepe buiging voor elke deelnemer van de Café Top 100!

 

Een bijzondere diepe buiging voor Eetcafé De Tijd die de derde plaats hebben veroverd.

De Tijd

 

Ik ben met de ondernemers van dit bedrijf in contact gekomen na het versturen van CaroGastvrij post. John en Mirjan waren net druk bezig met het verspreiden van hun Glossy toen ik contact opnam. Een Glossy gemaakt ter ere van het gecombineerde Jubileum. 20 jaar De Tijd en 5 jaar hun tweede zaak, Sec eten en drinken. Tijdens onze eerste afspraak werd me al snel duidelijk dat John en Mirjan het allemaal heel goed begrepen. Ze vertelden vol passie dat het succes van hun bedrijf niet alleen te danken is aan zichzelf en vooral te danken is aan de medewerkers. Wat een ontzettende mooie uitspraak dat je als ondernemers niet alleen met de eer wil gaan strijken. De quote “Wil je snel gaan, ga je alleen. Wil je ver komen, ga je samen” is zeer zeker op deze twee ondernemers van toepassing. Tijdens dit gesprek vertelden ze mij dat de medewerkers gewent zijn aan trainingen. De grootste namen van mijn collega’s vlogen over en weer. Ik voelde me daarbij als startende ondernemer, behoorlijk onzeker moet ik je zeggen. Waarom zouden ze voor mij kiezen was het eerste wat in me op kwam. John en Mirjan waren open, eerlijk en transparant. Vertelden wat ze wilden en ook vooral wat ze niet wensten. Wat snel naar boven kwam is dat de borging een belangrijk element was. Vol enthousiasme ging ik naar huis om een offerte te mogen maken. YES een overwinning op mezelf in CaroGastvrij land. Hoe ontzettend gaaf was het om te horen dat ik hun partner in Gastvrijheid mocht worden. De opzet bestaat uit een aantal korte workshops waarbij ik Wouter Verkerk heb gevraagd de kick off van het eerste deel te geven. Zijn enthousiasme, energie en ervaring sloegen zeer goed aan tijdens de eerste workshop. Wat voor mij heel leuk is om te ervaren is dat John en Mirjan zelf nog steeds super betrokken zijn bij hun bedrijf en hun team. Ze weten wat er speelt, ze weten wat belangrijk is en ze weten wat ze willen. De tweede workshop was verdiepend, vol wederzijdse energie en ook spiegelend. Hoe bijzonder is het dat een ieder zich zo veilig voelt bij een bedrijf om echt open te kunnen en mogen zijn. Dit vind ik een hele bijzondere ervaring die ik dankzij dit bijzondere team heb mogen ervaren. Over twee weken komen we weer bij elkaar en ik kijk er nu al naar uit. Met elkaar te werken aan de kleine puntjes qua verbetering. Dit team komt natuurlijk niet voor niets in de Café Top 100. Door te blijven ontwikkelen en zeer zeker door altijd “wakker te blijven” hebben zij dit met elkaar gedaan!

Ik ben trots dat ik dit team dingen mag leren, ik ben dankbaar dat ik dingen van hun mag leren en ik ben super trots dat John en Mirjan samen met hun team de derde prijs hebben gewonnen van de Café Top 100!