Image Image Image Image Image Image Image Image Image

De kracht van de boodschap

17 juni 2015 | Door |

Als we iets vertellen, hoe doen we dat dan? Is het wel duidelijk wat ik zeg? Misschien denk ik wel dat ik het duidelijk vertel, maar ontvangt de ander iets heel anders. Kan ik communiceren zodat een ander mij begrijpt?

We hebben allemaal een verwachting van de ander. Meestal is de manier die we verwachten, iets wat heel dicht bij onszelf ligt. Persoonlijk vind ik het fijn als mensen op dezelfde manier denken en communiceren als ik. Maar ja, dat mag en kan ik helemaal niet verwachten van de ander. De ander heeft misschien wel hele andere dingen die bij hem of haar passen. Wil je meer weten over communicatie? Kijk maar eens naar dit filmpje en ervaar hoe een andere manier van iets zeggen, heel ergens anders toe kan leiden!