Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Ik wens iedereen…..

30 december 2015 | Door |

…………hoop, liefde, geluk, inspiratie en gezondheid in 2016!

De trap van 2016

Ik kan alleen voor mezelf spreken en ik voor mezelf wens dat al mijn doelen bereikt mogen worden. Dat al mijn wensen ‘al lijken deze soms niet gemakkelijk’ uitkomen. Dat ik mag groeien als mens, als trainer en dat mijn bedrijf veel successen mag realiseren. Ook wens ik dat ik gezond mag blijven en dat mijn engelen op mijn schouders blijven zitten, het is een elftal en ik leen ze graag uit aan alle lieve en bijzondere mensen om me heen. Gewoon omdat ik vind dat je liefde door moet geven. Gewoon omdat ik iets toe wil voegen in de¬†wereld, dat ik het verschil wil maken. En ik sta heel graag voor deze trap met het zicht naar alle kansen en mogelijkheden. En JA ‘verander de wereld en begin bij jezelf’! Ik wil graag mensen zien ontwikkelen, zien groeien en erbij zijn als de doelen die zij hebben, steeds dichterbij komen. Omdat ik geloof in de uitspraak van Albert Einstein: Als je doet wat je deed, zul je krijgen wat je altijd kreeg. En ook zeker deze: ‘a person who never made a mistake never tried anything new’.

Op naar een nieuw jaar, een jaar vol met kansen, een jaar vol met liefde, geluk en gezondheid!