Bescherm uzelf met werkbroeken

Werkbroeken zijn essentieel bij het werken buitenshuis, in fabrieken of ter plaatse als timmerman of loodgieter. Ze houden niet alleen je lichaam veilig terwijl ze duurzaamheid bieden, maar de gebruikte stof biedt ook veel ventilatie.

Afhankelijk van uw beroep en werkomgeving zijn werkbroeken in verschillende stijlen, maten en stoffen om aan alle vereisten te voldoen. Velen hebben zelfs ontwerpen met een hoge zichtbaarheid voor extra veiligheid.

Waterbestendig

Waterdichte werkbroeken zijn essentiële stukken werkkleding voor iedereen die buiten werkt of te maken heeft met negatieve weersomstandigheden. Ze beschermen je niet alleen tegen ijzel, sneeuw, regen en zelfs wind; Maar ze zijn ook licht genoeg om de luchtstroom door het kledingstuk mogelijk te maken.

Een kwaliteitspaar waterdichte werkbroek moet ademend zijn, dus zweet en vocht kunnen snel verdampen. Dit houdt je droog en vrij van overmatige lichaamswarmte die ongemakkelijk kan zijn in warme klimaten.

Verschillende waterdichte werkbroeken bestaan, sommige ontworpen om over andere broeken te glippen en andere die echte waterbestendige bescherming bieden tegen gestage regenbuien.

Hi-vis

Hi-vis broek is een ideale oplossing voor werknemers die hun zichtbaarheid moeten vergroten tijdens omstandigheden met weinig licht of nachtdiensten. Deze fluorescerende stoffen hebben reflecterende strepen die er licht van reflecteren, waardoor het profiel van de drager wordt verhoogd door er licht van af te reflecteren.

Werkbroeken met hoge zichtbaarheid beschikken ook over een aantal indrukwekkende technische specificaties, zoals Teflon -coatings die vuil en grime accumulatie voorkomen. Dit helpt de broek helpt hun heldere zichtbaarheid voor langere periodes te behouden, waardoor de kans op een ongeval wordt verminderd.

Ingenieurs en lassers die in gevaarlijke omgevingen werken, kiezen vaak voor vlambestendige hi-vis werkbroek. Deze vlamvertragende kledingstukken zijn er in verschillende kleuren, maten en materialen zoals een polycottonmengsel. Net als al onze veiligheidsuitrusting met hoge zichtbaarheid, ondergaan de beste werkbroeken van FR te testen om te garanderen dat ze voldoen aan de veiligheidseisen. Ze zijn ontworpen om werknemers veilig, zichtbaar en compliant te houden met bestuursvoorschriften.

De werkbroeken zijn een ideaal alternatief voor traditionele werkbroek wanneer u op uw knieën werkt. De nieuwste ontwerpen zijn gemaakt om u comfortabel, mobiel en veilig op het werk te houden – een combinatie die hen over de hele wereld populair heeft gemaakt voor werknemers.

Korte broek

Shorts zijn een zomerse werkkleding must -have, ontworpen om lichtgewicht en comfortabel te zijn – ideaal voor banen buiten. Deze broeken zijn meestal in verschillende stijlen en maten om aan verschillende functie -eisen te voldoen en zijn vakkundig aangebracht voor maximaal comfort.

Sommigen zijn opgevuld en bieden kniepescherming in geval van een ongeval of letsel. Bovendien houden deze shorts je benen koel – ideaal wanneer je buiten werkt tijdens warm weer.

Voor diegenen die op zoek zijn naar een lichter alternatief voor werkbroeken over de volledige lengte, kan piraten shorts het overwegen waard zijn. Ze bieden hetzelfde niveau van kniepermijn als gewone werkshorts in een kortere lengte waardoor ze ideaal zijn voor banen binnenshuis.

Schilders, decorateurs, pleisters, elektriciens en loodgieters werken vaak binnen. Bovendien worden deze tools vaak gebruikt in omgevingen met veel hard werken – zoals bouwplaatsen of magazijnen.

Scroll naar boven