Alles zelf ontdekken of met hulp van een business coach?

Als ondernemer kun je heel erg ver komen op eigen kracht. Het belangrijkste hierbij is niet eens dat je enorm intelligent bent, maar hoe hard je wilt werken. Met een gemiddelde intelligentie en een enorme doorzettingsvermogen en de wil om veel te werken, kom je namelijk behoorlijk ver. Het moeilijkste aan zelfstandig ondernemen is namelijk vaak het doorzettingsvermogen om iedere dag weer veel werk te verzetten.

Alleen is maar alleen

Ben jij zo’n doorzetter, dan zul je vast en zeker successen behaald hebben. Echter zal je wellicht op een punt blijven hangen ondanks dat je behoorlijk succesvol bent. Wat je ook doet en verzint, je komt niet echt verder dan het bepaalde punt of zo langzaam dat het alsnog frustrerend is. Wellicht gaat het je wel lukken om zelfstandig voorbij dit punt te komen, maar misschien neemt dit enorm veel tijd en werk in beslag. Terwijl dit eigenlijk ook een stuk gemakkelijker zou kunnen.

De ervaring van iemand kopen

Waarom zou je zelf het wiel opnieuw gaan uitvinden, terwijl er iemand is die het al jaren geleden heeft gedaan? Het is namelijk mogelijk om iemand in te huren, die jouw probleem punt al eens of zelfs meerdere keren heeft weten op te lossen. Zou het niet geweldig zijn dat je wellicht in een week al voorbij jouw punt heen gaat waar je zo lang aan bent blijven hangen?

Huur een coach in

Er zijn verschillende business coaches welke al vele successen geboekt hebben. Het mooie van dit soort coaches is dat ze zelf ervaring op hebben gedaan. Waarbij ze waarschijnlijk dezelfde of soortgelijke problemen zijn tegengekomen als jij nu doet. Het is dan ook verstandig om zo’n persoon in te huren en de informatie te krijgen om weer verder te groeien.

Scroll naar boven